top of page

En färgsprakande tid

Nu har vi stegat in i oktober. Tipspromenaden hade en hel del deltagare och vi har bara ett tillfälle till i år och det är första söndagen i november, därefter gör vi ett uppehåll fram till mars. Det innebär så klart inte att vi inte kommer att ha andra aktiviteter. Men tipspromenaden gör vi ett uppehåll med.

Den som är alert och håller sig uppdaterad har redan sett att den 29 oktober kommer det att bli Halloween aktiviteter på hög nivå. Vi kommer att ta in hjälp för att höja pulsen på de som deltar och man har lovat oss att det kommer att ta tid att få ner hjärtat från halsgropen.

Vi kommer att ha 2 olika vandringar och det är fritt fram att delta i alla. Första rundan är mellan 14.00-16.00 och tanken är att det är en skrämselrunda med mindre spöken för de lättskrämda och lite skrämmande saker.

Andra vandringen är mellan 17.30-19.30 så kommer det inte vara nådigt utan då tar vi ta till det stora artilleriet och det ska bli läskigheter på hög nivå. Med andra ord alla med starkt hjärta är välkomna.

Mer detaljer kan ni se i evenemangskalender och vi hoppas att alla ställer upp och kommer för det är ni som gör kvällen.

I fredags lämnades 20 pumpor till klass 5 på Knäredsskolan och idag så placerades de ut på torget i Knäred. Sedan fikades det och hade vernissage. Jag kan säga att den ena pumpan var vackrare och läskigare än den andra och jag förstår att det har lagts ner både jobb och planering. Tar er tid och ta en runda om torget för att se alla pumpor och jag hoppas att man respekterar allas konstverk och inte förstör dem. Så tack alla i klass 5 och tack M. Magnusson Potatis AB för att ni sponsrade oss med pumpor.

Idag är den sista dagen för att beställa kycklinglådor via Knäreds IK, så har ni inte gjort det så skicka ett sms med beställningen. I evenemangskalendern har ni alla priser och uppgifter.

På måndag så har Knäreds Forskarringen & Hembygdsförening måndagsträff.

På tisdag så är det dags igen med föreläsning i Knäreds bygdegård och Bengt-Göran Söderlind med ”Mannen som trodde han var en bortbyting”.

Om ni vill veta mer så kan man läsa lite mer i vår evenemangskalender eller på Knäreds Föreläsningsförenings hemsida.

Vi har nu en helg framför oss och naturen sprakar av färger så se till att njut av den årstid som vi har här och så ses vi i naturen.34 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page