top of page

En påsk utan utöver det vanliga

Första påsken på ett bra tag då vi kan fira med nära och kära, utan munskydd och handsprit. Ta vara på denna påsk. Njut!

Man har nästan glömt hur det är, stugorna är fulla med folk och hos Coop är det nästan kö utanför för att komma in. Fantastiskt.

Utöver det så har man lovat bra väder så passa på att besök naturen eller köp kartan och ge er ut i cykel trimmet.


Knäreds Byalag har i veckan planerat in tipspromenader som kommer att ske framöver. Den första går av stapeln den 8 maj. Därefter avser vi att ha en tipspromenad första söndagen i månaden.

Vi börjar så smått med traditionella tipspromenader, men papper och penna och kommer att avsluta med korvgrillning. Mer kommer att annonseras i vår evenemangs kalender. Välkomna!


Hundpromenaderna har man haft önskemål om att träffas 18.30 istället nu när det är ljusare på kvällen så det kommer vi att ändra. Men vi fortsätter med torsdagar som innan.


Still Standing biljetter måste förköpas innan och det är inget att vänta på.

Stefan Klang har aviserat att det kommer troligen bli hans sista spelning i bandet så gör den minnesvärd med oss alla. Dela kvällen med oss.

Biljetterna betalar ni genom swish antingen med QR koden som finns på vår hemsida eller via vårt swish nummer 123 666 66 71 märk med Still Standing.


På samma nummer kan ni också betala in medlemsavgiften pengarjna går oavkortat till aktiviteter.

Nästa inplanerade möte kommer troligen att handla om Knäredsdagarna och Knäreds Byalag kommer att stötta Samhällsföreningen i deras arbete. Har ni tankar och idéer på knallar eller aktiviteter den dagens så hör av er. Vi finns på Facebook och vi har en mejl adress knaredsbyalag@gmail.com

Till sist vill vi i Knäreds Byalag önska er alla en Glad Påsk!


93 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page