top of page

En vecka med sol, värme och Tysklandsresa

Vilken fantastisk påsk och vecka vi har haft. Full av sol, blå himmel och stor portion vårkänsla. På lördag ska alla morgonpigga tysklandsresenärer sammanstråla 04.15 vid Knäredsskolan. För att sedan ha en trevlig resa framför sig med mycket skratt och lite gott att äta och dricka. Glöm inte pass och ert vaccinationspass. Om ni har ta med en euro till kundvagnen eller en plastbricka av euro storlek. Det går att köpa nere på Bordershop, men har man det hemma så är det ju bra om den kommer till användning.

Som vanligt är evenemangskalender påfylld inför helgen och nu startar vi upp tipspromenader från och med den 8 maj. Tanken är att vi första söndagen i månaden kommer att starta upp en tipspromenad. Ni kan läsa mer om det i kalendern.


Snart är det bara en vecka kvar att anmäla sig till Still Standing. Det är så många som säger att de kommer, men så få som faktiska anmäler sig och betalat inträde. Vad väntar ni på? Var är alla musik och dans sugna? Är vi i Knäreds Byalag ensam om att vilja rocka loss på Hotell Freden? Anmäl er!

Hotell Freden har nu dessutom gått ut med meny om man vill komma lite tidigare och äta en bit mat innan. Så gör det till en helkväll.


Våra sociala media bara växer. Vi är snart 400 medlemmar på vår Facebook sida. Medlemmar till Knäreds Byalag strömmar in i sakta mak och vår hemsida har 200-300 besökare per vecka. Helt fantastiskt och vi är otroligt glada över att ni använder vår hemsida och att den är uppskattad. Har ni förslag på vad mer den kan innehålla så hör bara av er. Aktiviteter som sker i vår närhet hör ni bara av er så lägger vi in det.


Nu när våren är här vill vi också slå ett slag för vandringsleder vi har i vår natur. Det är så lätt att glömma det man har utanför sin husknut, eller att bli man lite hemmablind och inte förmå att se allt vi har omkring oss.


Till sist, vi går in i en period då vårt samhälle har fler besök av fritidshus ägare, campare, tillfälliga besökare. Informera dem om vår hemsida. Självklart finns vi för dem med. Det är vårt sätt att bidra till ett aktivare samhälle och att sätta Knäred på kartan. Till sist njut av helgen.....99 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page