top of page

Endast med gemensamma medel når vi målen.....

Knäreds Byalag har haft en intensiv vecka. Byalaget har haft ett styrelsemöte och sedan var vi inbjudna till Knäreds Samhällsförening styrelsemöte.

Ett trevligt möte där vi diskuterade erfarenheter, tankar, miljö, digital utveckling och aktiviteter. Vi är alla överens om att det behövs fler möten mellan föreningarna.

Vi i Knäreds Byalag ser att det finns ett rikt föreningsliv i Knäred, men alla jobbar med sin del. Vi måste bli bättre på att jobba tillsammans. Sedan hur mycket eller lite det kan ju alltid diskuteras, men vi i byalaget är helt säkra på att alla föreningar har en gemensam samsyn om att vi vill ha en levande bygd, skapa aktiviteter och tillfällen att träffas.

Så mitt i allt annat planerande, planerar vi nu också att bjuda in alla föreningar till ett stormöte i april.

Sedan får vi se vad det kan leda till.

Mötet med Samhällsföreningen resulterade i att vi kommer att försöka med gemensamma krafter skapa en Knäredsdag och en Julmarknad att minnas. Planeringen har påbörjats och vi ska se till att ha roligt under tiden och låta idéerna flöda. Har ni tankar, idéer eller kontakter så hör av er.


I veckan så har vi fyllt på kalendern med olika aktiviteter.

En aktivitet som verkligen känns som "pandemin släng dig i väggen" har vi nu bokat.

Nu äntligen efter två år av restriktioner, karantän, munskydd och handsprit ska vi äntligen kunna samlas och än en gång kunna få lyssna och uppleva Still Standing live på scenen.

Så den 14 maj 2022 är det dags, lägg detta datum på minnet.

Det är då ni på nytt kan värma upp stela leder och ta ett par välbehövliga danssteg. Njuta av att vi kan samlas och umgås. Detta tillfälle får ni bara inte missa!


Vi måste vara minst 80 personer för att eventet ska gå ihop ekonomiskt. Så planera in kvällen med oss. Möjligheter att anmäla sig och köpa biljett kommer inom kort. Vi kommer att vara på Hotell Freden.


I veckan kunde vi också läsa om Cykeltrim i Knäreds natursköna omgivning och lite i historikens fotsteg. Det är Knäreds Forskarring & Hembygdsförening som tagit initiativet, följ länken nedan om ni inte läst artikeln. Ta fikakorgen med och svinga upp er i sadeln och trampa iväg och känn historiens vingslag samtidigt som ni får motion och njut av resan,

Ett fantastiska bra initiativ Knäreds Forskarring & Hembygdsförening!Nu finns det inga ursäkter om att man inte vet vart man ska cykla, man inte hittar etc. Allt är klart, det är bara att hänga på. Så vi ses ute i naturen.
98 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page