top of page

Ett steg närmre hösten

Ännu en vecka har gått till historien och en jubilar uppmärksammades. Knäreds IK 90 års firandet fick ett fantastiskt väder och blev ett populärt besöksmål och jag vill uppmärksamma alla de aktiviteter som var både välordnat och trevligt. Massa arbetsinsatser av många frivilliga. Det är detta som gör Knäred så föreningsliv så unikt.

September går mot sitt slut och det börjar nu bli den sista veckan för cykel trimmet. Har ni inte provat på det, så gör det. På cykel så ser och upplever man så mycket mer.

Måndag i v 39 är en populär dag för aktiviteter. Knäreds Forskarring & Hembygdsförening har sitt måndagsmöte men du kan också träna din styrk om man vill, i lilla gympasalen.

Tisdagen kan man fylla kvällen med föreläsning i Knäreds bygdegård eller om man vill röra på sig så kan man spela pickleball i sporthallen. Så det finns att göra.

Söndagen den 2 okt så är det tipspromenad. Den utgår som vanligt från torget i Knäred. Samma tid som alltid och avslutas på en gemensam plats där alla betalande deltagare får lite tilltugg.


Knäreds Byalag har nu börjat fundera på den ljusslinga som finns i den vackra kastanjen på torget. Vi blev sponsrade förra året med ett antal ljusslingor och vi skulle vilja bygga ut den slingan ytterligare. Så vi letar sponsorer. Så kan ni tänka er att bidra till lite ljus i decembermörka Knäred så swish till

123 6666 66 7 och märk med ”till ljusslinga”.

Knäreds Byalag planerar också på lite utsmyckning kring torget och det tar vi gärna emot bidrag och idéer till och vill man skicka en swish så är det samma nummer 123 6666 66 7 och då märker ni med "utsmyckning".

Alla bidrag går oavkortat till det man skänker till.

Sedan tack till alla som skickar in aktiviteter till mig att lägga upp, jag lägger in det i kalendern så fort jag hinner. Vill ni ge återkoppling på en aktivitet och berätta för alla om hur det var så skicka gärna in det, så lägger jag in det i bloggen. Det är ju inte så mkt i tidningen om våra aktiviteter och då kan bloggen bli ett sätt att berätta och nå ut till ortsborna. Så släng iväg ett mejl om ni har något att återkoppla när ni haft aktiviteter.

Så till sist njut av dagen, hösten och den stundande helgen


42 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Σχόλια


bottom of page