top of page

Full fart mot 1 maj, värmen som strömmar till, knoppar som brister. det är dags att lägga strumporna

En fantastisk fredags morgon där soluppgången visar sig från den bästa sidan.

Helgen bjuder både på Valborgs firande och 1 maj och man känner att man börjar tina upp lite inombords allt eftersom värmen stiger.

Som vanligt så är alla välkomna till Kvarnen och fira med alla oss andra och lyssna på musik och värma sig över det tända brasan som avslutas med fyrverkeri. Ni hittar all information i evenemangkalendern.

Anmälningarna till Still Standing fortsätter ni med, sitt inte och vänta, det blir inte bättre eller gör sig själv. Dela kvällen med oss. All inf och hur betalning sker hittar ni på deras event i kalendern på www.knaredsbyalag.com


Tysklandsresenärerna var alla morgonpigga och resan var både lyckad och uppskattad. Så det kanske kan bli en favorit i repris en annan gång.

Vi börjar nu med tipspromenaderna och första går av stapeln den 8 maj. Det blir korvgrillning och priser, så häng på.

I veckan har styrelsen möte och vi gick då igenom alla aktiviteter som vi avser att ha den närmsta tiden. Knäredsdagen var på tapeten och där jobbar Byalaget och Samhällsföreningen tillsammans och det ser ut som om det kan bli en dag med många aktiviteter. Så den vill ni inte missa.


Snart kan vi i Byalaget ha jubileum, vi närmar oss 400 följare på vår Facebook sida och det är vi stolta och tacksamma för. Allt blir så mycket lättare med era glada tillrop och att ni ser nyttan med det vi gör men främst att ni vill dela er tid med oss. Tack!


Njut av helgen och ha en bra Valborg och 1 maj önskar alla vi i Knäreds Byalags styrelse

.


63 visningar1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla

1 Comment


Glad Valborg på er också💐 och tack för ert fantastiska arbete🌞🤗

Like
bottom of page