top of page

Håll i hatten

Helgen började denna veckan redan på en torsdag. Knäreds Byalag hade fisketävling i samverkan med Fredung. Det var en glad skara som kom för att dra upp den största fisken, flesta eller den minsta. Det var en blåsig dag och det krävde sin man eller kvinna att få ut krok med bete i vattnet. Det var varierande åldrar och alla med ett humör på topp. Närmre 50 personer deltog och det fångades en hel del fisk.

Vi i Knäreds Byalag vill tacka Fredung för att vi fick vara vid deras dammar och tack alla som deltog och gjorde dagen.

Allt är dokumenterat och ligger ute på vår Facebook sida, missa inte att gå in och följ oss.

Idag lördag är det kultur vandring och imorgon söndag så spelar Pickleball Tigers på utomhusbanorna så välkommen att prova.

Som ni ser på vår hemsida så kan man också som privatperson hyra banorna och spela. Gå in i evenemangskalendern och läs mer var och hur du gör för att hyra banorna och rack.

Nästa helg lördagen den 4 juni så kommer det att vara en hel del liv och rörelser kring pickleball banorna. Det kommer då var Pickelball Tigers cup och det kommer deltagare från hela landet och några internationella spelare.

Om ni inte spelar så kom i alla fall dit och heja på våra egna. Ta fikakorgen med er och dela tillfället med klubben.

Byalaget anordnar tipspromenad på söndagen den 5 juni. Det var många sist och vi hoppas att lika många kommer även denna gången för att promenera och klura på frågorna som satts upp.

Men tänk på att vi inte utgår från kvarnen denna gången utan från Lagavallen.


Imorgon söndag så är det morsdag. Har ni glömt att fixa något så kan KIK hjälpa er. Det är inte försent att stötta KIK med att köpa morsdags present via dem, eller Knäreds kyckling. Det är för en god sak som kan komma mycket gott ur för alla parter.


Utforskningen av de cykel rundor som cykel trimmer som Knäreds Forskarring & Hembygdsförening anordnar och säljer fortsätter. Den har tagit mig på vägar jag aldrig kört eller överhuvudtaget haft en aning om att de fanns. Det väcker helt klart nyfikenheten och tanken att ta in på ännu en väg som man aldrig kört innan och just nu är en fantastisk tid att utforska vår omgivning, ta tillfället så ses vi kanske.127 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page