top of page

Höstens en färgpalett i gult

Nu har hemsidan fått ett litet nytt utseende, främst genom att jag har lagt evenemangskalender lite högre upp och därmed mer lättåtkomlig, främst när man ser hemsidan via mobilen. Idag har vi ca 1000 besökare i månaden på vår hemsida och i vår Facebook grupp så närmar vi oss 500 medlemmar.

Verkligen roligt att vi har fått den aktiviteten i våra forum.

Allt vi gör är ideellt och vi ser gärna att fler hjälper till i vårt arbete att skapa aktiviteter i vår lilla samhälle och att Knäreds byalag får fler medlemmar. Pengarna går oavkortat till de aktiviteter vi ordnar. Men också att ni kommer med förslag på aktiviteter och tipsar om aktiviteter. Syns man inte finns det inte sägs det.

Målet med våra aktiviteter är att skapa naturliga arenor och platser att träffas på skapa gemenskap, vara välkomnande och motverka utanförskap.

Knäred är rikt på mycket, en rikedom vi har är föreningslivet. För att vara ett litet samhälle har vi ett rikt föreningsliv och när vi i Knäreds Byalag skapade vår hemsida var ett mål att skapa en digital plattform för att se alla aktiviteter som i har omkring oss. Den sidan har nu varit igång knappt 8 månader och under den tiden har vi snart haft över 700 aktiviteter presenterade på hemsidan. Är det inte fantastiskt! Ingen kan säga att det inte händer något i Knäred.

Vi har en del av våra föreningar i Knäred som har flera år på sin nacke. Knäreds KIK firar i helgen sina 90 år. Dagen är full av aktiviteter och på kvällen så är det fest i Knäreds Bygdegård.

En annan förening som har många år på nacken och har sina rötter från 1880 talet är

Knäreds Föreläsningsförening. De har en massa spännande föreläsningar under hösten och ni kan läsa mer om det i vår evenemangskalender.

Varje månad anordnar Knäreds Byalag en tipsrunda, ibland är det svårt att få ihop vinster. Så jag vill passa på att göra en efterlysning. Har ni något som ni ser skulle passa som vinst så tar vi gärna emot det. Hör bara av er. Vi behöver ha vinster både till stora och små.


Nu börjar bladen på träden att skifta färg. Äpplena får sin röda lyster och det är dags att tända upp på kvällarna. Att ha tända lampor har varit i alla tider något självklart, vi går en mörk tid till mötes och det är bara inte hösten som är mörk, det kommer att bli mörkt på flera plan.

Det vi då man kan göra det enkla och som ofta skapar minnen på en helt annan nivå. Det är att umgås, vistas i naturen och upptäcka allt vi har omkring oss med nära och kära. Vi måste bli bättre på att se möjligheter och glädjen i vardagen. Det gör livet så mycket enklare och roligare, så vi ses där ute!


52 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page