top of page

Kan det vara doften av vår?

Den gångna veckan har haft hela batteriet av väder från sol, storm, regn och snö, men mitt i allt detta kan man känna doften av vår. Äntligen!

Tyvärr lägger sig oroligheterna och onödigt lidande som en våt filt över känslan av vår. Jag tror ingen kan känna sig oberörd av det som sker.

Tack alla som ger oss positiv feedback i vår uppstart och tack alla följare vi har på Facebook, Instagram och hemsida. Man kan se att intresset är stort och vi har följare på vår hemsida även i Norge, Danmark och Tyskland.

Denna veckan så ska styrelsen träffas igen och planera in några aktiviteter. En del aktiviteter ska bara placeras ut på en dag och en del andra aktiviteter kräver lite mer handpåläggning. Ni kommer snart att få ta del av resultatet.

Kommande vecka så är en del av styrelsen inbjuden till ett annat möte och då kommer samarbete och samverkan stå på agendan. Ett spännande och viktigt ämne för att vi ska lyckas i Knäreds Byalag.


Helgen ska bjuda på kall med soligt väder. Perfekta dagar för utomhus aktiviteter och att skapa digitala tipspromenader/tipsrundor som en del av oss kommer att jobba med. Perfekt för att elda i grillplatserna utmed våra vandringsleder och värm er, grilla en korv etc. Fånga tillfället och vi

i Knäreds byalag hoppas att vi ses ute i det fria


59 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page