top of page

Mellan hägg och syren

Still Standig klev av scenen med bravur och det var några som dagen efter kände att en del muskler inte hade använts på länge. Träningsvärken satt i ett par dagar har jag hört. Tack alla som kom, tack alla i bandet och tack personalen på Hotell Freden.

Cykelfesten var det många frågor om i lördags och självklart kommer den att bli av i år. Äntligen! Den den är inplanerad sista lördagen i september, så boka in er redan nu. Vi kommer att små starta med anmälningarna snart. Håll ögonen öppna.

Nu stor vi inför en ny veckan och den är lite kortare för vi har en helgdag på torsdag. Då är de storfiskarnas dag och metartävling. Då där gäller det att ta med ordentligt med bete och fika korg. Här tävlas om de största fisken och den minska fisken och självklart kommer de finnas priser.


Evenemangskalendern är uppdaterad och just nu så är det försäljning av Knäreds kyckling inlagd och det är KIK som fixar detta. Se till att ladda inför sommarens grillkvällar och samtidigt som kyckling är både gott och nyttigt så är det också ett gott ändamål för man stödjer både ortens företag och idrottsförening.


Le Petit Boule har DM på fredag och vi har ett lag i Knäred som vi ska vara stolta över. Finns det någon som har missat vilka spelare och klass de har? Vi ska var nöjda över de insatser de levererar vid alla tävlingar. Det är på hemma plan, så det finns inga ursäkter till att inte gå och titta och heja på våra hemmalag.


Lördagen kommer att bjuda på en kulturvandring i Bollatebygden det är Knäreds Forskarring & Hembygdsföreningen som anordnar detta. En tur på ca 7 km och det är mellan Egernahult och Bollaltebygget. Vid denna tiden och i den miljön kommer det vara en fantastisk upplevelse. Där ledaren kommer med inlevelse delge oss alla sina kunskaper under vandringen.


Pickleball Tigers tränar på utomhusbanorna (gamla tennisbanorna vid Lagavallen) varje vecka tisdagar, torsdag och söndagar. Den 4 juni kommer det vara en internationell tävling vid Lagavallens nya pickleball utomhusbanor, där spelare från både danska och svenska eliten redan har anmält sig. Det här är ett historiskt tillfälle så kom och dela den med oss.


Under de har 4 månaderna som Knäreds Byalag haft denna hemsidan har vi haft över 5000 besökare och vi har ca över 400 följare på vår Facebook grupp. Under den här tiden har jag fått otroliga kunskaper om alla aktiviteter som finns i vår ort och landsbygd. Det finns så många tacksamma människor som kommer fram och berättar det samma som jag har upplevt och det är ju med en viss glädje vi kan konstatera att tillsammans så skapar vi aktiviteter och genom samverkan skapar vi samsyn och via hemsidan skapar insyn i vårt föreningsrika samhälle och byggd.

Ha en förtrollande vecka

97 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page