top of page

Nu sviktar sommaren rejält, men hösten står för dörren

Då har hösten kommit och med lite mörkare kvällar och med ett välbehövligt regn, man kan också se det som om vi går in i årets andra termin.

Aktivitetskalender fyller på igen, så anmäl det ni vill ha in och håll er uppdaterade på alla aktiviteter så ni kan delat och stötta alla de eldsjälar och föreningar i deras arbete och aktiviteter.

Styrketräningen på måndagar är igång igen och allt till självkostnadspris. Så kom till träningen i lilla gymnastiksalen vid Knäredsskolan så kan vi bli starka tillsammans.

Tipspromenaderna flyter på och första söndagen i varje månad kl 14.00 så kan ni delta och vi startar alltid på torget.

Cykel trimmet fortsätter månaden ut så ni som inte cyklat försitt inte er chans. Det är fantastiska vägar, vyer och vrår som det bär iväg på.

Nästa helg är det en stor dag. KIK firar 90 år och det firas hela dagen. Se till att delta och alla aktiviteter ser ni på deras hemsida.

Förra helgen så var det Pickleball SM i Kalmar. Knäred och Dan Nilsson kan nu stoltsera med 2 brons och 1 guld från de dagarna. Isabelle Pucher tog även hon brons i mixad dubbel tillsammans med Dan. Det var flera deltagare från Knäred Glenn Hanzen och Sven-Inge Svensson som även dem gjorde sitt yttersta och representerade vår lilla ort. Knäred placerade sig med andra ord på kartan och den sista helgen i september så kommer en del av spelarna att tävla i Gamma Sweden open i Helsingborg. En internationell tävling som man just nu kan anmäla sig till. Vi har bra spelare i Pickleball Tigers som kan tävla om äran och vinsterna.

Det är inte bara pickleball som kan stoltsera sig med bra placeringar. Le Petit BK Boule Knäred kom på andra plats som nykomlingar i elitserien och division 3 kom på tredje plats förra helgen.

Massa grattis till dem alla.

Vår grupp på Facebook växer och vi närmar oss snart 600 deltagare. Fantastisk vilket nätverk som byggts upp. Vår hemsida har haft full aktivitet under sommaren och det har även varit stor aktiviteter från andra länder, men att den största aktiviteten finns här i Knäred med omnejd.


Till helgen går hela Sverige till val och vallokakelen i Knäred är som vanligt i Knäredsskolan som har öppet mellan 08.00-20.00 ( om jag är rätt informerad) glöm inte er röstsedel.


Håll koll på aktivitetskalendern, nu när hösten kommer behöver man lätta upp vardagen med lite aktiviteter. Glöm inte 90 åringen som ska firas nästa helg så ses vi där ute.


86 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page