top of page

Påsken står för dörren

Då är snart påsken och strax efter brukar våren landa. Vi hoppas att det inte är något undantag i år. Det är väl dags att få tina upp efter en kall vinter.

Våren brukar komma med olika aktiviteter. Det har varit årsmöte i Knäreds Byalag och en ny styrelse har valt och vi vill hälsa några nya medlemmar välkomna till styrelsen. Samtidigt passa på att påminna om att betala in medlemsavgift. Året har varit en bra start, de har varit en del aktiviteter och vi planerar fler. Vi har lyckats jobba upp en pott pengar i vår kassa, liten men naggande god och vi hoppas att vi kan spendera den på olika aktiviteter. Framför oss har vi musik quiz, tysklandsresa (fullbokad) och Knäreds alla andra föreningar har aktiviteter som presenteras i evenemangs kalender. Så ta en titt och dela gemenskapen med oss.

Samhällsföreningen bjuder in ett dialogmöte tillsammans med Laholms kommun den 20 april för att prata om Knäreds framtid. Det händer en hel del, det planeras och det kan vara bra att hålla sig uppdaterad. Målet är ju att vi ska ha ett levande samhälle så kom och ta en dialog och tyck till.


Vi har ett aktivt föreningsliv i Knäred och det vittnar evenemangskalendern om. Det är allt från städdagar till stort folkrace så håller ni er uppdaterade så hittar ni alltid något som passar.

Utöver det har vi en fantastisk natur att vistas kring och det är både gratis och ger energi, så vi kanske ses.


Njut av påsken och en Glad Påsk önskar vi i Knäreds Byalag


71 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page