top of page

Plötsligt händer det....

Plötsligt händer det, en midsommarafton där man lovat att det ska bli solsken och varmt. Det brukar man inte vara bortskämd med. Regn och knott brukar kanta mina midsomrar.

Men man måste glädjas när det äntligen sker. Midsommarafton blir det alltid, vilket väder som än bjuds. Det är en dag som är full av blommor, glädje, förväntansfulla barn, sill och jordgubbar.

Allt i sommarens tecken. Kan det bli mer sommar än så här? Jo, man kan faktiskt förstärka den ytterligare, kom till Kvarnen idag, där kommer Roland och Lisbeth tillsammans med alla som kommer löva majstången och blomsterkransarna skapas. När majstången majestätiskt rest mot den blå himlen, så är det dags för dans och ringlekar. Jonny Karlsson kommer att stå för dragspelet. Allt startar kl. 14.00 så gör oss sällskap.

På onsdag är det mer musik, då bjuds det på Jazz i sommartid i Knäreds kyrka. På torsdag så är det guidad visning på vår anrika och vackra Bollaltbygget.

Sedan brakar det igång med en massa förberedelse inför Knäredsdagen. Har ni missat detta, så skriv upp det nu.

Den 2 juli är det dags. Det kommer vara aktiviteter från Västralt och Forskarringen & Hembygdsföreningen, till Bruddalen och sedan ringlar sig aktiviteterna uppåt. Snöflingan kommer att ha öppet. Här kan ni hitta det mesta och det bästa är att det är både billigt och miljövänligt med återanvändning.

Ny på Knäredsdagen är Tindra och smörrebröd. Där kommer jag nog att parkera mig lite och botanisera i menyn. Är man inte sugen på smörrebröd så finns ju Knäreds Pizzeria det har också öppna dörrar.

PerTec kommer att ha öppet och där bjuds det på lite olika aktiviteter och det kommer det finnas lite motorburna "ungdomar" som visar upp sina juveler till bilar.

Tulipa kommer att ha sitt traditionella gammeldags kakbuffé. På gården finns ju också lite antikt att sätta tänderna i och butiken kan ni bara inte missa. Det kommer nog bli mitt andra stopp, traditioner får inte brytas.

Coop kommer att ha öppet och på torget kommer det vara fullt av knallar. Sedan ringlar sig aktiviteterna vidare mot Kvarnen där Klubben Le Petit kommer att att ha lite öppet hus och även Kvarnen kommer det finnas aktiviteter. Längs hela promenaden kommer det vara musik, tipspromenad och underhållning. Med andra ord en heldag. Så planera in den tillsammans med oss, skapa en händelserik Knäredsdag


Till sista vill vi alla i Knäreds byalag önska er en fantastisk midsommar
122 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page