top of page

Redan första lördagen i juli och Knäredsdagen

Den första lördagen i juli nu är den här. Då drar det ihop sig till Knäreds dagen. Dag kräver också många engagemangs. Dagen kräver mycket förberedelser och det finns många eldsjälar som vi har att tacka för att vi har en Knäreds dag. Det är många som är delaktiga Knäreds föreningar, knallar, företagare, politiker, men dag blir inte fullkomlig om ni kommer. Att komma och var del av gemenskapen och del av dagen blir allas belöning. Se till dela dagen med oss.

Det är ju ett tag sedan det var en Knäreds dag, det kom ju en pandemi emellan. Så nu gäller det att ta igen allt det vi missat. Eller hur?

Aktiviteterna kommer att ringla sig från Knäreds Forskarringen & Hembygdsföreningens och Lottens hus, där kan man ta del av Knäreds historia, bröd, servering, musik och aktiviteter. Där kommer också fråga 1 i tips promenaden vara placerad. En tipspromenad som ringlar sig mot alla aktiviteter och frågorna kommer ni hitta lätt leta efter ballonger så kommer ni hitta frågorna.

Bruddalen kommer också ha pilflätning, ljusstöpning, våfflor att sätta tänderna och musik. Även här kommer ni hitta en plats med ballonger och där ska fråga 2 finnas. Sedan kommer det ringla sig uppåt. Leta ballonger och delta i tipspromenaden.

Hungriga behöver ni inte vara, det kommer att finnas möjlighet att både köpa pizza, smörebröd, hamburgare vid torget och det har bakats i flera dagar så det kommer finnas dignande kakfat att hugga in i hos Tulipa. När man har stärkt sig med mat kan man ju ha en dialog med politikerna som kommer att finnas på plats för dialog. Passa på att diskutera med dem i de frågor som är viktiga för dig, se vad de kan bidra till som berör oss och vårt samhälle. Frågor som ska ligga till grund för om de ska ha er röst eller ej.

Sedan har vi knallar och musik vid torget, PerTec har en del aktiviteter och vid Kvarnen är det konstutställning, Linda har försäljning av kläder och så klart pusta ut med mer kaffe, kakor och musik vid kvarnen. Det kommer att finnas gycklare, ponnyridning, fiskdamm och mer där till. Jag har nog glömt hälften så för att göra det enkelt, kom och upplevd det på plats istället!

Allt börjar kl 10.00-15.00. Välkomna!



På söndagen blir det ingen vila. Då har Knäreds Byalag sin vanliga tipspromenad. Samma tid som alltid, men denna gången så är det torget som vi utgår ifrån. Korvgrillning och priser är ju självklart.


Sedan till sis. Hjälp oss att fylla på evenemangskalender. Vi har ett stort intresse av vår hemsida, ni är flitiga på att besöka vår hemsida och det är ett bra sätt att nå ut med aktiviteter som finns i vårt samhälle genom att lägga upp dem där. Så hjälp oss att dela med oss, på så sätt skapar vi gemenskap och ett aktivt Knäred.











86 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page