top of page

Sakta tar vi stegen framåt

Uppdaterat: 13 mars 2022

Sakta växer Knäreds Byalag till den förening som vi hade en tanke och vision om . Vi ser hur antalet följare på Facebook bara ökar och det är en stor glädje att det finns ett sådant engagemang. Under den månad som vi haft en web sida har över 700 besökt sidan. Det innebär att vi har nästan 200 besök per vecka och det är helt fantastiskt. Vilket intresse!

I veckan fick vi beslutet om att vi nu är en registrerad ideell förening hos "skatte masen" och en del nya evenemang har också landat och är upplagd på vår web sida.

Nästa steg är att våra kära kassör och ordförande ska upprätta ett konto på banken. Därefter är det fullt möjligt att betala medlemsavgift och vi kommer att försöka skapa digital betalning till biljetter så som till Still Standing, resor och andra aktiviteter eller bidrag.

Den 6 april har vi kallat alla de föreningar som finns i Knäred till ett gemensamt möte för att vi vill se om det finns ett intresse av att stötta varandra. Vi vill ju marknadsför alla aktiviteter och skapar en gemensam aktivitetskalender som en god service till alla i vår bygd. Man går till ett ställe och hittar alla aktiviteter. Men också för att se om vi kan göra aktiviteter tillsammans för att få ett levande föreningsliv och aktivare fritid för alla i Knäred.


Det har kommit in ett önskemål om att ordna en Tysklandsresa och vi har under veckan jobbat med och preliminärt bokat en buss. Tanken är bussen startar tidigt den 23 april på morgonen det vill säga ca 04.45 0ch är tillbaka ca 18.00 på kvällen.

Allt kommer att läggas upp i evenemangs kalendern och passa på att anmäl er.


Den 20 mars ska vi ha ett möte med några av styrelsens i Knäreds Samhällsföreningen för att se hur vi tillsammans ska kunna hjälpas åt för att utveckla Knäreds dag. Det är också en punkt vi vill diskuter när vi träffar alla föreningarna den 6 april. Vi tycker att denna hemvändardag mitt i sommaren ska bli något extra. Att om vi stöttar varandra och drar nytta av varandras kunskaper och nätverk så skulle det kunna bli något utöver det vanliga. Ska bli spännande och lite ett nytt kapitel.

Så boka in första lördagen i juli för utan er i byn och byarna omkring eller ni som kommer till Knäred för ni en gång växt upp här, utan er så blir det inte något extra. Men boka också upp er den 14 maj då det är Still Standig ett tillfälle ni inte vill missa

Vi ses där ute103 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page