top of page

Sommar, sol, bad och sena kvällar

Vi har haft en sommar som gett oss både värme och höga elkostnader. Vi lever i en unik tid. Så ibland kan man säga att det var bättre förr, då var det bara varmt. Vårt samhälle har kantats av aktiviteter, turister och semesterfirare. Många med ett band till Knäred och en del hittar till oss ändå. Det har varit full aktivitet på vår hemsida och jag har kunnat med spänning se att det har varit många som loggar in som kommer utifrån. Det är roligt att så många har hittat vår sida och att några också kan har haft en användning av den.

Främst för att ta del av de aktiviteter som funnits. Man vill knapps ta upp det men nu är vi på väg mot en lugnare period och hösten och den färgprakt som den bär med sig kommer att landa även hos oss i Knäred.

Knäreds Byalags styrelse hade i veckan möte och planerade då in en del aktiviteter under hösten.

Tipspromenader som är den 1 söndagen i varje månad. Vi beslutade att vi nu framöver alltid startar på Knäreds lilla torg kl 14.00. De planerades in aktiviteter ill julskyltningen och även lite till barnen. Så håll er uppdaterade via evenemangskalendern så ni kan hänga med på våra upptåg. Utan er blir det inte så trevligt.

Vi har en hel del aktiviteter upplagda i kalendern, men hör av er så fyller vi på evenemangskalendern.

KIK firar 90 år i år och den 17 september så kommer jubileumet går av stapeln. Hela dagen kommer mer eller mindre vara full av aktiviteter och avslutas med en fest på kvällen.

Lokalerna nere på Lagavallen nu är färdiga och blivit fantastiskt fina och bara det är värt att fira.

På kvällen bjuds det in på fest.

Det är en teckningsfest som kommer att hållas i Knäreds Bygdegård och med start kl 18.30. Mat, dans och trevligt sällskap, massa minnen att dela med varandra och dryck det får man ta med sig själv. Man anmäler sig till Birgitta Svensson 070-5434961. Det är det numret man också swishar 350 kr per person som vill delta. Sista anmälningsdagen är den 5 september.

Mer fest står på agendan. Cykel festen som är en av höstens händelser när hösten sviker

Den 1 oktober får man damma av cykeln.

Det är efter två års uppehåll, men den femte i ordningen som samma grupp ordnar. Anmälan sker till Dan Nilsson, Titti Unosdotter, Susanne Bäckman eller Roland Karlsson. Går bra via Messenger, sms, vår Facebook sida eller bara grabba tag i oss när ni ser oss. Vi har tidigare varit nästan 140 deltagare och vi hoppas att avhållsamheten efter pandemin och nyfikenheten, viljan att träffas, festsugna gör att man anmäler sig. Vi behöver ha något som lyser upp höstmörkret.

Till sist vill jag påminna er alla om att delta i våra aktiviteter är en del av att bidra till ett aktivare samhälle. Alla föreningar i Knäred mår bra av er engagemang. Gå med på aktiviteterna, engagera er i någon förening, all forskning visar att vara aktiv i föreningslivet, har ett brett närverk minskar den psykiska ohälsan. Så varför må dåligt när det finns ett sådant aktivt föreningsliv i Knäred, Välkomna!68 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page