top of page

Sommar, sol och värme.......

Sommar och värmen slår emot oss med all sin kraft. Idag ska bli den varmaste dagen på mer än 75 år i landet. Idag kommer ingen att frysa hoppas jag.

Sedan 1 juli, när jag skrev sist, har det hänt massor. Vi hade en fantastiskt lyckad Knäredsdag. Vädret var bra, knallar som bjöd på sig själva, musik, trolleri, fiskdamm med mera.

Med andra ord var den en dag med full av aktiviteter och tack alla föreningar som ställde upp och bidrog. Men det största tacket vill jag ge er alla som kom. Lät Knäred blomma upp denna dag och att ni bidrog med er närvaro. Tack!


Dagen efter var det tipspromenad och det finns en trogen skara som kommer varje gång. Verkligen roligt att det uppskattas.

Men vi i Knäreds Byalag drar ett stort lass och vi efterlyser om det finns fler som skulle kunna tänka sig stötta och hjälp oss i vårt arbete. Att grilla, sätta upp frågor etc. Vi behöver fler händer med andra ord. Tveka inte hör av er.

Det har varit flera jazzkvällar i kyrkan och det är ett mycket trevligt inslag tycker jag. Hasse Kvinnaböske Andersson var i Bollaltegården och det var en kväll med det bästa tänkbara vädret.

Loppisar finns det det nästan på varje liten byaväg, så sysslolös det behöver man inte känna sig.


Jag inser själv hur dåligt jag har varit på att hålla mig uppdaterad på vad som händer i vår omgivning tidigare. Med den här plattformen så kan jag ha stenkoll.

Den 7 juli placerade Knäreds IK sig på kartan när det gäller pickleball. På European Open i Rota Spanien så kämpade två av KIK medlemmar i 40 graders värme och gassande sol. Det blev ett brons för Dan Nilsson i herr singel 50+, i herrdubbel var Dan Nilsson och Ulf Andersson snubblande nära en finalplats. Så Knäred levererade!

Idag har jag uppdaterat evenemangskalender med lite aktiviteter så scrolla längst ner på vår första sida så hittar ni alla aktiviteter. Om ni har någon aktivitet som sker i vår närhet så hör ni bara av er så lägger jag in det.

Sommaren är en tid för att varva ner, umgås med vänner och familjen. Grilla, sena sommarkvällar, sol bad och återhämtning men också ladda inför hösten.

Vi börjar planerar inför nästa tipspromenad, men som sagt vi behöver lite hjälp. Vem kan stötta oss i vårt arbete?

Cykelfesten en av höstens aktiviteter börjar ta form, så i dessa högvarma sommardagar lyser flitens lampa för att skapa nya aktiviteter. För att vi ska jobba vidare som vi gjort det första 7 månaderna behöver vi hjälp av er och vi behöver fler medlemmar.

Idag har vi nästan 460 följare på Facebook vilket verkligen är fantastiskt och roligt vilket intresse som finns, men vi ser fram emot att ni blir medlemmar.

För pengarna går oavkortat tillbaka till aktiviteter. Så vill ni ha ett levande samhälle och stötta oss i vårt arbeten. Delta då i våra aktiviteter och bli medlem i Knäreds Byalag.

Det gör skillnad för Knäreds Byalag och alla andra föreningar och för alla som bor eller besöker Knäred.

Ha en förtrollande dag!33 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page