top of page

Sommartiden tog inte värmen med sig

Det här har varit en vecka med bitande kyla på natten och blå himmel och sol på dagen. Vi behöver ljuset och känslan av vår och sommartiden är ju ett kvitto på det.

Evenemangskalenders fylls på och jag ser att det finns massa aktiviteter i Knäred och dess närhet.

Att samla allt det som händer i Knäred på en plattform gör att man kan skapa sig en bild av vad som händer varje dag, men också på hur många aktivt vi faktiskt har i samhället.

Tysklandsresan är fullbokade med råge och det är ett antal som blev snuvade på platser för att man drog på att anmäla sig. Det går fler tåg.

På tal om tåg så hade Knäreds Samhällsförening årsmöte i veckan och där informerades även om tågens framtid i Knäred. Även kommunens planer om och hur Knäred ska kommer att växa och man var tydlig med att ett samhälle måste växa i lagom hastighet för att all service ska kunna etableras i samma takt .

Så det tar lite tid och fram tills dess så får vi roa oss med annat.

Den första april så startade cykel trimmet igång som Knäreds Forskarring & Hembygdsförening håller i. Passa på att köpa en karta, det finns lite överallt i centrum att köpa. Eller gå in på deras hemsida www.knaredsforskarring.se

Själv köpte jag två för jag tycker det är en bra sak att ge bort, Det blir som ett Kinderägg historia, motion och frisk luft. Tre saker i ett som reklamen säger.

Så införskaffa karta och packa kaffekorgen, pumpa däcken och så ut i naturen.


Den 6 april är alla som sitter i en styrelse i någon förening i Knäred välkomna till Smedjebackens samlingssal kl 18.30. Det är Knäreds Byalag som bjuder in för att se hur vi kan jobba mer tillsammans.

Still Standing anmälningarna strömmar in och jag vill slå ett slag för att inte vänta för länge med att anmäla er.

Knäreds Samhällsförening och Knäreds Byalag har redan flera saker som man ser att vi ska hjälpas och och stötta varandra. I veckan som var valdes två medlemmar i Knäreds Byalag in i Knäreds Samhällsföreningens styrelse. Vi ser vinster att jobba tillsammans och vi hoppas att fler ska se samma vinster.

Den 9 april så behöver man hjälp att städa och röja Krokå slingan. Alla händer små som stora är välkomna och Knäreds Samhällsförening bjuder på fika och grillar korv. Det är ca 18 000 som besöker den slingan per år och det har nästan blivit Knäreds "framsida" så tveka utan hjälp till att få den lika öppen och vacker även i år. Mer står i evenemangskalendern.

Fram till skrivande stund så har vi uppmätt ca 1000 besökare mer månad på vår hemsida och vi i Knäreds Byalag tackar för att ni tar er tid, uppmärksammar oss men också all den goda feedback som vi fått för vår hemsida. Den kan växa så hjälp oss att fylla den med händelser.

Så ses vi!

110 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page