top of page

Strålande tider.....

Förra söndagen bjöd på många aktiviteter och också många deltagare. Pickleball hade prova på spel på utebanorna och det var både vindstilla, vackert och förutsättningarna kunde inte varit bättre. Det var blandade åldrar på deltagarna och det fanns en hel del nyfikna som inte deltog, men var med och tittade.

Tipspromenaden var uppskattad inslag och ca 50 deltagare och rundan avslutades med att grilla korv och prisutdelning. Ett uppskattat inslag på söndagen och som kommer att upprepas varje första söndagen i en ny månad framöver.

Feedbacken från deltagarna var mycket positiva. Det är roligt när vi i Knärds byalag kan bidra med något och det är ännu roligare att ni deltar och att det är uppskattat. Det ger Knäred Byalag mer drivkraft att jobba vidare med att skapa aktiviteter i vårt samhälle.

Ikväll så är det Still Standing och det blir lite "sista spelningen med gänget". Still Standing har haft många namn genom åren och olika medlemmar, men har alltid varit "Knäredsbandet" .

Så kom och dela den sista kvällen med bandet och oss och gör hjälp oss att skapa en minnesvärd kväll. Man kan köpa biljetter på plats, men vill man slippa hantera betalning då kan man swisha in innan.


26 maj kommer vi ha metartävling så ladda med bete och picknick korg så ses vi där.

KIK kommer att starta upp försäljning av kyckling, så fyll frysen inför sommaren och till alla grillkvällar och stöd vår lokala förening. Mer information kommer på vår hemsida.

Cykel trimmet får ni bara inte missa, en riktig höjdare. Jag får se platser som jag inte visste om. Riktigt roligt. Bra initiativ Knäreds Forskarring & Hembygdsförening.


Knäreds Byalag växer och just nu är vi över 405 följare på vår facebook sida. Vår hemsida har många besök och vi ser att den används mer flitigt. Verkligen roligt.

Men vi behöver er hjälp med att marknadsföra oss och vår hemsida så att fler tar del av aktiviteterna. Har ni besökare, grannar, turister, sommarstuggäster så försitt inte er chansen att marknadsföra vår sida. Den är till för att användas och vi behöver fler medlemmar i vår förening.

Men använd också vår hemsida för att få ut aktiviteter som sker i vår omgivning. Släng iväg ett mejl till knaredsbyalag@gmail.com om ni har något som ni ser skulle kunna vara en bra aktivitet för alla oss andra. Väck vår nyfikenhet och se till att vi kommer ut från stugan. Aktiviteter i kombination med att umgås kan det bli bättre?

Vi ses ikväll!
53 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page