top of page

Tänt var det inte här.....

Uppdaterat: 23 okt. 2022

Nu kan man mötas av frost på morgonkvisten och om inget annat så vaknar man till liv av kylan. Mörkret har lagt sig både på gator och torg,


kan man numera säga. Kommunen gick ut med en information i veckan om ett sparpaket som inkluderar julgransslingor, gatlampor etc. Så nu gäller det att lysa upp sin egna tillvaro och damma av alla tänkbara reflex, reflexvästar och pannlampor. Har det varit svårt att se en folk innan så kommer det inte bli lättare.

Lampor till julen som har varit så självklart, nu möter det oss en jul där julklappspengarna går åt elen och att få bilen att rulla. Det var inget man hade förutsett och man uppskattade det troligen inte så mycket som man borde. I vissa fall var det faktiskt bättre förr.....


Nu har vi en stor aktivitet framför oss och det är Halloween vid Kvarnen i Knäred. Vi har nu tillräckligt med statister, men vill man hjälpa till med annat än att skrämmas så säg till.

Det har kommit en hel del anmälningar som ska gå rundan. Men vi har självklart plats för så många fler. Man behöver inte köpa biljett innan, men det underlättar för er och oss. Det har kommit en del frågor och vi försöker att svara på dem allt efter som de kommer in.

Vi kommer att ha två runder och den första är för de lättskrämda och de små. Det är lite ljusare, lite kortare lite mindre läskigt, men full av effekter, ljus och ljud. Det hela kan man avsluta med att ta en fika. Det kommer att finnas att köpa läbbiga, läskiga bakverk som smakar fantastiskt. Häxbrygder som smakar som kaffe eller choklad.

Sedan har vi en senare runda. Självklart kan de lättskrämda även delta i denna, men här kommer det krävas ett toabesök innan och ett starkt hjärta. De är för de unga som vågar och någon åldersgräns uppåt har vi inte kunnat sätta för våra gastar, spöken och monster är lite känsliga när det gäller ålder och en del av dem är så gamla att man tappat räkningen och vi vill inte komma i en tvist med dem angående åldersdiskriminering. Vi har ett "arbetsgivare" ansvar även om allt är ideellt arbete.

Detta kan ni bara inte "våga" missa!

Den första helgen i november så kommer vi ha den sista tipspromenaden innan vinter uppehåll. Sista helgen i november måste ni också boka in, för då är det 1 advent och är det också årets julmarknad. I år kommer vi försöka att sprida oss lite så det kommer att vara aktiviteter både på Smedjebacken och på torget och ortens handlare kommer ju ha öppet som vanligt.

Men innan det är första advent har vi en annan helg att fira och ett tillfälle att minnas nära och kära. Halloween är något annat och om ni vågar så ses vi på rundan, jag har stämt träff med en magerlagd, likblek han brukar "går igen" när vi träffas.


Jag hoppas att vi ses, utan ert deltagande kan vi inte skapa aktiviteter.
124 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page