top of page

Vilken start på....

Hemsidan och vårt blogginlägg har varit välbesökt och det är vi tacksamma fört. Det innebär att det finns ett behov och ett intresse. Vi har jobbat hårt att skapa evenemangskalendern och tanken är att vi ska försöka skapa en plattform där vi försöker samla alla aktiviteter i bygden. Stort som smått och för alla åldrar. Det ställer självklart krav på oss i styrelsen, men det ställer också krav på att alla som har något de vill vi ska lägga upp, att ni hör av er till oss.

Man kan mejla knaredsbyalag@gmail.com eller skicka ett meddelande i Messenger. Kostar inget, men man få ta sig tiden att kontakta oss.

Styrelsen tar små steg framåt och vi har en hel del aktiviteter som vi kommer att lägga upp inom kort, men det finns lite planering som måste falla på plats.

Vi kommer att lägga vissa aktiviteter där man kommer att få göra en intresseanmälan, för att se vilket intresse som finns.

Frågor som har kommit upp är promenadgrupper, hundpromenader, löpargrupp har det funnits, finns den kvar? Träning i grupp på utegymmen,, små saker som kan betyda så mycket. Finns det kvar så lägger vi gärna upp information om grupperna, om det inte finns så kanske någon som vill hjälpa till att hålla ihop en promenad en gång då och då i ett rullande schema, gympa grupp etc. så kommer vi få ett flyt och ansvaret ligger fördelat på fler än styrelsen och blir då så inte så sårbart.


Under veckan har vi nu skickat iväg alla handlingarna för en registrering av Knäreds byalag. Över 350 personer har varit inne på vår hemsida och 176 av dem har tagit sig tid att läsa bloggen. Vi har nästan 250 följare på vår Facebook sida. Instagram sidan växer i sakta mak.

Vi har hunnit med att vara i Hallandsposten och nästa styrelsemöte närmar sig med stormsteg, så här lyser flitens lampa.

Utöver det har flyttfåglarna börjat komma tillbaka, vårblommorna gro och 9 dagar utan restriktioner så ser det ljust ut. Jag säger bara välkommen våren!
129 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page