top of page

Det var ett tag sedan....

Det var ett tag sedan bloggen var aktiv och jag kan bara beklaga detta. Lite tekniska bekymmer med hemsidan har gjort att jag inte kunnat vara så aktiva. Det har hänt en del sedan jag skrev sist, både jul och ett nyår har passerat och man ska säga att det har flutit en hel del vatten under bron sedan jag skrev sist. Med tanke på hur turbinerna viner och de kaskader vatten som forsar igenom de öppna damm luckorna så är det fart på vattnet.

Marknaden den första advent var trevlig och full av aktiviteter. Tack alla som kom och besökte julmarknaden, tack alla som engagera sig att skapa en julmarknad. Knäreds Samhällsföreningen håller ihop det och andra föraningar backar upp. Allt engagemang och aktiviteter värme hjärtat.

På marknaden fyndande jag både krämer till ömma muskler, fantastiskt gott bröd som Knäreds Forskar ring & Hembygdsförening bakat och som är helt klart boendeframkallande, honung, glögg och olivolja plus lita annat smått och gott. Så jag gick inte tomhänt hem.

Jag passade också på att sitta i tomtens knä för det blir man väl aldrig för gammal för. Så jag hoppas att ni andra var lika nöjd med julmarknaden som jag var.


Laholms kommun efterlyser våra det vill säga medborgarnas åsikter om hur kommunen upplevs. Det är en del i det förberedande arbetet till kommunens nya översiktsplan. Jag vill verkligen slå ett slag för att ni fyller i den, för annars kommer det inte hända så mycket. Så fyll i blanketten och dela er åsikt. Ett sätt att försöka påverka centralisering och hur vi vill ha vår framtida miljö

Länk till enkät (svenska): https://arcg.is/0unSWj0

Även om vi knappt tror det så börjar vi lägga den mörka årstiden bakom oss och dag för dag så kommer solen upp lite, lite tidigare varje morgon.

Nytt år innebär också nya aktiviteter och nya utmaningar. Jag kommer att fylla på vår aktivitets kalender på nytt och ser fram emot att få lägga upp alla de aktiviteter som Knäred erbjuder.

Så om ni vill ha in något i aktivitetskalendern så hör av er så lägger jag in det. Skicka ett mej så fixat jag det knaredsbyalag@gmail.com.


Så till sist. Knäreds Byalag firar snart ett år som förening. Aktiviteter och planering av kommande år är i full gång. Årsmöte kommer att ske där alla medlemmar är välkomna. Är du inte medlem så är det inte försent att gå med och delta på mötet. Har ni frågor så finns vi på FB.


Till sist i helgen lovar man just nu lite sol. Så passa på att njut av naturen, så ses vi kanske.

93 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page