top of page

En helg med full av aktiviteter

Då var det helg igen och denna helgen så händer det en hel del saker i vårt lilla samhälle, så sitt inte hemma. Våren har tagit ett skutt denna veckan och det blir allt grönare i vår natur och man börjar tina upp efter en lång och kall vinter, äntligen säger jag bara.

Våren tar med sig mycket. Allt ifrån grönska, sol och utomhus aktiviteter.

Denna helgen så har det nästan hopat sig och tittar ni i evenemangs kalendern så kan ni se att det finns något för alla åldrar och med en bredd på aktiviteter.

Det är tipspromenad som utgår från Kvarnen och avslutas med korvgrillning och Knäreds Byalag bjuder på korv till alla dem som deltagit och betalat en deltagare avgift.

Friluftsfrämjandet har massor av aktiviteter för barnen och KIK med Pickelball Tigers har prova på aktiviteter så sitt inte sysslolösa på söndag, var med och dela aktiviteterna med oss andra.

Aktiviteterna kommer att vara många även nästa vecka, boule och

Knäreds Forskarring & Hembygdsförening mm. Så det finns att göra. Var nyfiken och knyt nya kontakter.

Nästa helg är det Still Standing och så har ni inte kommit er för att köpa biljett, så är det hög tid. Vi kommer att sälja biljetter på plats, men vi ser helst att det är fixat innan så vi underlättar för personalen på Hotell Freden.

Knäreds Mc börjar ta sina gemensamma turer så har du ett åkdon som är på två hjul häng på. Sista helgen i maj är det metartävling. Den ska bli spännande. Här gäller det att ta den största eller den minsta fisken. Så planera in en familjedag, med picknick korg och bra bete,

så ses vi.

89 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page