top of page

Full fart mot 1 maj, vÀrmen som strömmar till, knoppar som brister. det Àr dags att lÀgga strumporna

En fantastisk fredags morgon dÀr soluppgÄngen visar sig frÄn den bÀsta sidan.

Helgen bjuder bÄde pÄ Valborgs firande och 1 maj och man kÀnner att man börjar tina upp lite inombords allt eftersom vÀrmen stiger.

Som vanligt sÄ Àr alla vÀlkomna till Kvarnen och fira med alla oss andra och lyssna pÄ musik och vÀrma sig över det tÀnda brasan som avslutas med fyrverkeri. Ni hittar all information i evenemangkalendern.

AnmÀlningarna till Still Standing fortsÀtter ni med, sitt inte och vÀnta, det blir inte bÀttre eller gör sig sjÀlv. Dela kvÀllen med oss. All inf och hur betalning sker hittar ni pÄ deras event i kalendern pÄ www.knaredsbyalag.com


TysklandsresenÀrerna var alla morgonpigga och resan var bÄde lyckad och uppskattad. SÄ det kanske kan bli en favorit i repris en annan gÄng.

Vi börjar nu med tipspromenaderna och första gÄr av stapeln den 8 maj. Det blir korvgrillning och priser, sÄ hÀng pÄ.

I veckan har styrelsen möte och vi gick dÄ igenom alla aktiviteter som vi avser att ha den nÀrmsta tiden. KnÀredsdagen var pÄ tapeten och dÀr jobbar Byalaget och SamhÀllsföreningen tillsammans och det ser ut som om det kan bli en dag med mÄnga aktiviteter. SÄ den vill ni inte missa.


Snart kan vi i Byalaget ha jubileum, vi nÀrmar oss 400 följare pÄ vÄr Facebook sida och det Àr vi stolta och tacksamma för. Allt blir sÄ mycket lÀttare med era glada tillrop och att ni ser nyttan med det vi gör men frÀmst att ni vill dela er tid med oss. Tack!


Njut av helgen och ha en bra Valborg och 1 maj önskar alla vi i KnÀreds Byalags styrelse

.


63 visningar1 kommentar

Senaste inlÀgg

Visa alla
bottom of page