top of page

Full fart mot halloween och vintertid....

I helgen så blir sommartid till vintertid och det innebär en timmes sovmorgon, men det blir också en timme tidigare i mörker, men det är väl en del i årstidernas charm.

Knäred kommer som alla andra samhällen läggas i lite större mörker än man brukar göra andra år. Så det gäller att vi skapar lite värme och ljus på annat sätt.

I helgen kommer det vara en halloween kväll vid Kvarnen i Knäred. Detta smultronställe där Roland och Lisbeth skapat en mötesplats kring byggnaderna. Knäreds Samhällsföreningen har skapat ett område med vandringsleder som är både vackra, välskötta och välbesökta. Deras arbete med miljön har gett oss i Knäreds Byalag bra miljö och förutsättningar att ha tipspromenader och andra aktiviteter.

Knäred har många ideella föreningar och utan dem så hade vi inte haft så aktivt samhälle som vi har. Det är unikt och något vi måste vi vårda .


I helgen kommer det vara en halloween runda vid Kvarnen och det hade inte varit möjligt om inte det funnits ett engagemang och vi i Knäreds Byalag har ett stöd och samarbete med Knäreds Samhällsförening. Halloween vid kvarnen innebär att vi kommer att se en mörkare, läskigare men ändå trevlig sida av kvarnen och stigarna där omkring.Vad Halloween vid kvarnen innebär kan ni läsa i eventkatalogen, där framgår tider, priser och de olika runderna. Utöver det kommer det finnas möjlighet att köpa en enklare fika med lite ”läskiga” kakor.


Men under viss tider kommer vi stänga delar av stigar för att ha rundan. Vi hoppas att det inte ska påverka så många och att det finns en förståelse.


Vi går nu in i november månad Knäreds Forskarring & Hembygdsföreningar har städdag och måndagsmöte, den 1 november så kan man lyssna och se foto på Lappugglor i södra Sverige. 6 november kommer det vara tipspromenad som vanligt. Allt hittar ni som vanligt i vår evenemangskalender.

Föreningarna i Knäred börjar nu planera årets julmarknad och det kommer vara en hel del aktiviteter och knallar som ni inte får missa. Låt den dagen bli startskottet för er jul, så dela den dagen med oss. I år kommer det vara aktiviteter på flera ställen i vårt samhälle. Så håll er uppdaterade, så ni inte missar något.110 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page