top of page

Full fart mot Halloween vid Kvarnen

Nu har vi en helt orörd helg framför oss och nästan en hel vecka av höstväder bakom oss. Varje år tänker jag på vilka fantastiska färger som kan skapas på hösten. Visst är det underbart, går knappt att se sig mätt.


Veckan som gått har haft en hel del aktiviteter att erbjuda. Knäreds Forskarring & Hembygdsförening presenterade vinnarna på sitt cykeltrim och om ni har missat den så ligger listan kvar ett par dagar till i evenemangskalendern. Så ta en titt för att se om ni är med på listan och grattis till alla er som är på listan. Bra jobbat!

I tisdags var det dags för föreläsning och det var Bengt-Göran Söderlind som Knäreds Föreläsningsförening hade bjudit in. Lika populärt som alltid.

Det är trevligt med alla aktiviteter vi har. Kommande vecka bjuder också på en del nöjen förutom den vanliga vardagen. Nästa helg så händer det något ganska unikt i Putsered.

Det kommer att anordnas skogskörningstävling där Hallands DM kommer att utses. Häst och förare ska vara på plats redan kl. 09.00. Ni hittar mer om det i evenemangskalendern.


I veckan som gick uppmärksammades Lisbeth och Roland och tilldelades Björn Hellberg-stipendiet. Roligt att deras engagemang får så fin utmärkelse och uppmärksamhet. Vi i Knäreds Byalaget vill passa på att gratulera dem och samtidigt passa på att tacka för det ni bidrar med till samhället. Ni har verkligen satt "smultronstället" Kvarnen på kartan.


Knäreds Byalag håller också på med aktiviteter, förra veckan nämnde jag att vi kommer att anordna Halloween vid Kvarnen och det arbetet fortgår enligt planerna.

Vi kommer att ha en runda som vi har styrt upp. Det unika med rundan är att trots att det är nästan mitt i skogen är det en stig som är tillgänglighetsanpassad och rullstolsbundna, barnvagn kan att ta sig fram i skogsterräng och kan kunna delta utan bekymmer. Så det finns inga ursäkter för att inte delta....

Det kommer att vara försäljning av varma drycker och fika för dem som behöver lugna nerverna efteråt.


Vi kommer att behöva några statister till så är det någon som känner att man vill bidra med att bli sminkad och sedan smyga omkring. Att vara statist och få skrämmas är säkert lika roligt som den upplevelse vi avser att ge för de som går rundan. Att det är ok att skrämmas kan ju inte vara fel.

Allt är ideellt arbete och intäkterna går främst till att finansiera nya aktiviteter som Knäreds Byalag kommer att anordna framöver.

Vill du inte vara statist så kan ni hjälpa till att marknadsföra genom att dela aktiviteterna på sociala media. Bjud in digitalt, bjud in vänner och bekanta börja med en Halloween runda vid kvarnen, fika och därefter gör kvällen osäker med andra aktiviteter. Det är mig veterligt första gången det ordnas i Knäred och om intresset blir stort så blir det inte sista.

Så planera in dagen 29 oktober, gå rundan, avsluta med att köpa lite fika av oss och bidra till ett levande samhälle. Så ses vi!

73 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page