top of page

Ses vi snart?

I torsdags var det första tillfället för hundpromenad. Hela veckan har varit strålande solsken men just då var det kallt och med regnet hängande över trädtopparna. Men det var ändå ett par hundar med sina mattar som trotsade vädret och första promenaden bar iväg. Det finns mycket att sätta nosen i för de fyrfotade vännerna. Nyfikna och med ivriga nosar så luktade man in sig på varandra och sedan bar det iväg. En behaglig promenad på en timme. Jag tror att det blev många intryck för de fyrfotade deltagarna så de var var nog ganska lugna på kvällen. Det är bra mental träning för hundarna. Vi gör om det på torsdag kl. 17.30 så vi hoppas att vi ses.

Vi har fått in en del bokningar till Tysklandsresan, men vi behöver fler anmälningar om vi ska kunna genomföra resan. Resan är helt till självkostnadspris. 650 kr och man kan handla för upp till 130 kg var. Sommaren är ju lång och det kan bli många grillkvällar och då kan det vara på plats att ha något gott att dricka till.

Sista anmälningsdagen är den 24 mars så det är inte många dagar kvar.

Så tveka inte häng på, njut av att ta bussen både dit och hem. Bokningen gör ni lätt på www.knaredsbyalag.com och så skrolla ner till Tysklandsresan och anmäl dig där. Betalning gör ni via swish på 076-327 46 63


Nu når våren kommer så är det lättare och trevligare med utomhusaktiviteter. Säg till om ni vill att vi ska lägga upp några aktiviteter på vår hemsida.

Antal följare på Facebook bara stiger och det är verkligen roligt att det finns så många som vill ta del av det vi har på sidan.

Aktiviteter som jag vill slå ett slag för utöver Tysklandsresan är spelningen med Still Standing. En kväll som vi tillsamman kan göra till något extra eller som man säger, det blir inte roligare än vi gör den. Så boka in dagen, klä er i bästa festhumör och bekväma skor. Träna in dansstegen så att dina moves sitter så ses vi den 14 maj.


75 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page