top of page

Sommartid nu kommer

Juni månad och Knäred i full grönska. Kan det bli vackrare i naturen än vad det är just nu? Barnen har börjar sitt sommarlov, Flammabadet har öppnat, folk har hittat till vår natursköna camping och samhället fylls av turister. Det är varma grillar långt in på småtimmarna, skratt och glada röster långt in på natten. Pandemin känns faktiskt långt borta. Ordningen är återställd.

Pickelball Tigers hade en lördag med fantastiskt väder, internationella gäster och det var mycket uppskattat av alla som deltog i tävlingen. En del publik kom och hejade på, vilket gav lite krydda på det hela.

Tipspromenaden vad ett glatt gäng som deltog och vi uppskattar all positiv feedback som vi fått, det värmer.

Snart är det Knäredsdagen som alltid första lördagen i juli. I år är det massa olika aktiviteter och det är ett samarbete mellan Knäreds samhällsförening och alla andra föreningar i Knäred. Den här dagen kan ni bara inte missa. Som vanligt kommer det en del knallar, möjlighet till fika, en del av ortens företagare deltar, ponnyridning och andra aktivister för barnen bland annat kommer Mr Berger och gycklaren Ann med trolleri, musik och andra trevligheter.

Knäreds torg kommer bli en central punkt, men hela Knäred kommer att öppna upp. Det börjar i Västralt hos Knäreds Forskarring& Hembygdsförening sedan kan man ha en trevlig promenad genom hela Knäred och avsluta och pusta ut vid Kvarnen. Ta er tid, utforska, umgås och njut av de 2 km som kommer att fyllas av aktiviteter.

Vi har fler glädjeämnen , vår Facebook sida bara växer och det är verkligen trevligt, hjälp oss att bli fler, marknadsför oss. Vi vill ju att alla som är berörda av Knäred följer oss. Vi har en del nyinflyttade och det är ju ett bra forum att få ta del av allt som händer och för att delta i de aktiviteter vi har och på så sätt knyta nya kontakter. Syns det inte så finns det inte


Vi i Knäreds Byalag har sökt lite pengar från olika fonder och stiftelser för att få in litet kapital för att finansiera olika aktiviteter. Vi vill därför tacka Laholms kommun som via sin Sociala Samfond ger ett bidrag till Knäreds Byalag på 20 000 kr som kommer att gå till aktiviteter för barn och ungdomar. Vi kommer längre fram presentera till vad. Men vi är väldigt tacksamma för det bidraget, det kommer oavkortat gå till aktiviteter till barnen. Tack än en gång Laholms Kommun.
97 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page