top of page

Tillsammans......

Vi har tidigare flaggat om att vi kommer att ha ett gemensamt möte där vi bjuder in alla föreningar i Knäred den 6 april kl. 18.30 på Smedjebackens samlingslokal.

Men den 20 mars tjuvstartade vi lite, då hade vi möte med Knäreds Samhällsförening där delar av styrelsen presenterade sina tankar om framtiden. Men vi diskutera också om två specifika dagar som samhällsföreningen håller ihop/planerar varje år och det är knäredsdagen och julmarknaden. Två dagar som vi i Knäreds Byalag kommer att stötta Knäreds Samhällsförening i och vi kommer att jobba tillsammans för att de ska bli två bra dagar.

Det var ett trevligt möte och många tankar och idéer kom fram som vi ska spinna vidare på. Vi ser fram emot ett samarbete.


Tyskland vill vi slå ett slag för, det finns en del lediga platser kvar och imorgon är sista anmälningsdagen, sitt inte och fundera på om ni ska med, eller tänk ska bara ....innan du anmäler dig. Anmäl er!

Det är tråkigt att resan ska behövas ställas in för att det finns för lågt intresse. Så skrolla ner till evenemangskalendern och anmäl er. Alla detaljer står där. Med dagens drivmedelspriser så kommer ni inte kunna åka billigare till Tyskland än så här. :) Dessutom i trevligt sällskap.


Imorgon torsdag så är det hundpromenad vid Kvarnen kl. 17.30 och så tar vi en promenad med hussar, mattar och hundar. Hoppas att vi ses där.

Till sist anmäl er till Tyskland men även till Still Standing varför vänta?

98 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page